Toegankelijkheid - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst Toegankelijkheid - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst
Toegankelijkheid - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst

Toegankelijkheid

TENT en Kunstinstituut Melly zijn toegankelijk voor minder validen, voor rolstoelen, scootmobielen en rollators. In ons entreegebied staan aan de ingang vrij zware deuren die u niet alleen kunt openen als u minder valide bent. Bel ons vooraf aan uw bezoek, zodat wij bij uw aankomst assistentie kunnen regelen, of neem een begeleider mee die van ons gratis toegang krijgt. In het gebouw is een lift aanwezig en een minder validen toilet. Het gebouw is voor hulphonden, mits aangelijnd, ook toegankelijk. Wij zijn momenteel bezig met het optimaliseren van de toegankelijkheid van ons gebouw.

Aanwezig:
– Een personenlift. De liftdeur is 90 cm wijd. Binnen in de lift is het 106 cm wijd en 140 cm lang.
– Een waterfontein op de begane grond.
– Een minder valide toilet op begane grond.
– Een rolstoellift bij de ingang, assistentie hierbij is helaas nog noodzakelijk, bezoekt u ons zonder begeleider? Laat het ons voorafgaand uw bezoek weten, dan regelen wij waar nodig assistentie voor u. De rolstoellift is 110 cm wijd en 150 cm lang. Het handvat steekt 10,5 cm uit.

 

Parkeren minder validen
Parkeren is mogelijk in de straat of in de parkeergarage in de Hartmanstraat, die dwars op de Witte de Withstraat staat. U kunt uitsluitend met pinpas of creditcard betalen. TENT en Kunstinstituut Melly hebben geen eigen minder validen parkeerplaatsen. Wel zijn er in de Witte de Withstraat ter hoogte van pandnummers 19, 25 en 96 minder valide parkeerplaatsen aanwezig.

Gratis toegang voor begeleider
Begeleiders van mensen met een beperking krijgen gratis toegang tot het gebouw. TENT en Kunstinstituut Melly zijn op dit moment gesloten, maar na heropening vragen wij begeleiders om online een ticket te bestellen met time slot.

Indien u met het OV reist
Uw vertrekpunt om bij ons op locatie aan te komen is station Beurs in Rotterdam. Metrolijnen A, B, C, D & E en tramlijnen 8, 20, 21, 23, 24 en 25 stoppen hier.
Alle aangegeven, dikgedrukte lijnen reizen ook langs Station Rotterdam Centraal. Voor actuele informatie rondom dienstregelingen, omleidingen en verstoringen, raadpleegt u de RET. Vanaf het Museumpark is het 150m naar TENT en Kunstinstituut Melly en vanaf halte Eendrachtsplein 400m. Metrolijnen A, B, C en tramlijnen 4, 7, 8, 23 & 25 stoppen bij station Eendrachtsplein.

De route vanaf Station Beurs naar TENT en Kunstintstituut Melly
– U vertrekt vanaf de Coolsingel in zuidoostelijke richting naar Westblaak (57m).
– U slaat rechtsaf bij Churchillplein (90m).
– U slaat linksaf naar de Schiedamse Vest (130m).
– U slaat rechtsaf naar de Witte de Withstraat (220m).
– U vindt TENT en Kunstinstituut Melly aan de linkerkant van de straat.

Station Beurs als vertrekpunt naar onze locatie

Klik hier op om naar Google Maps te gaan