Pers - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst Pers - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst

Pers

Pers - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst

Pers

Welkom op de perspagina van TENT. Persmateriaal (persberichten en rechtenvrije persbeelden inclusief bijschriften) van de tentoonstellingen en evenementen in TENT kunt u onderstaand of rechts in het menu vinden op de pagina persberichten .

Deze bestanden zijn rechtenvrij te gebruiken, mits de juiste bijschriften en copyrights worden vermeld. Voor meer beeldmateriaal, een digitale persmap en persinformatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie. Via onze nieuwspagina blijft u op de hoogte van al onze recentelijke ontwikkelingen.

TENT biedt journalisten en filmploegen graag de mogelijkheid om tentoonstellingen, evenementen en activiteiten te bezoeken. Daarnaast denken we graag mee over het creƫren van exclusieve content ten aanzien van ons programma. Op vertoon van een perskaart is toegang tot TENT gratis. Om journalisten, professionele fotografen en cameraploegen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken we u om uw bezoek vooraf met ons af te stemmen. Ook hiervoor neemt u contact met ons op via onderstaand e-mail adres.

Aletta van der Eijk
Marketing & Communicatie

TENT
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam
Direct +31 (6)55 1689 56
TENT +31 (0)10 413 54 98
aletta@tentrotterdam.nl

Meld je aan voor de Persmap