Extra Extra presenteert een avond in TENT met verleidelijke stemmen, van ver en dichtbij, die alle zintuigen zullen prikkelen. Geniet met Abdelkader Benali als host van meeslepende interviews, verwen jezelf met een snackje waar je je vingers bij aflikt terwijl je het spel ‘Sugar Rush’ speelt. Geef je over aan een eiland vol plezier met Bertrand Mandico’s nieuwste film Les Garcons Sauvages, laat je betoveren door de stem van Lester Aria, en Ivo Victoria, Kira Wuck en Daniël Vis lezen hun korte erotisch verhaal voor waarbij ze opwindende ontmoetingen en zinderende dromen onthullen. Er is natuurlijk meer, veel meer, zoals de Flower Photo Booth van Frank Bruggeman. Host van de avond is de betoverende Margo van de Linde.

Allemaal vergezeld van de meeslepende Extra Extra-playlists, samengesteld door Loes Verstappen. Wij zijn er allemaal, jij bent er toch ook? We zien je graag vrijdag 6 april.

Extra Extra is een multidisciplinair platform voor erotiek en cultuur dat het dagelijkse sensuele leven in de stad viert. Het platform presenteert korte verhalen, beeldbijdragen en diepgaande interviews waarin creatieve geesten van alle artistieke disciplines sensuele fantasieën delen die een rol spelen in hun werk en leven. De bijdragen zijn geïnspireerd door scenes en verhalen die zich afspelen in de metro, op kantoorfeestjes, in hotelkamers, in het park en in de wijk. Sensualiteit is volgens Extra Extra universeel, veelstemmig en verbindend. Extra Extra nodigt je uit om je te laten meeslepen door de prikkelende verbeelding van een bestaand of fictief stadsleven en het afrodisiac in deze stadsavonturen te ontdekken.

Toegang: gratis
Taal: Engels
Reserveren is niet nodig