06.04.2018 - 19.30U

TENT Welcomes: Extra Extra Night

Met een bijzonder live event viert Extra Extra de lancering van het tiende nummer van haar verleidelijke nouveau magazine erotique.

Extra Extra presenteert een avond in TENT met verleidelijke stemmen, van ver en dichtbij, die alle zintuigen zullen prikkelen. Geniet van interviews die je luistervink laten spelen bij intieme gesprekken; snoep van snacks om je vingers bij af te likken tijdens de wellustige performance ‘Sugar Rush’. Laat je door Bertrand Manduco’s laatste speelfilm Les Garcons Sauvages meevoeren in besloten werelden; en laat je door amusante theaterperformances vermaken. Ervaar hoe erotische verhalen door bekende Nederlandse schrijvers zinderende ontmoetingen en zwoele dromen tot leven wekken. Dat alles begeleid door onweerstaanbare playlists, samengesteld voor Extra Extra door Loes Verstappen.

Extra Extra is een multidiciplinair platform voor erotiek en cultuur dat het dagelijkse sensuele leven in de stad viert. Het platform presenteert korte verhalen, beeldbijdragen en diepgaande interviews waarin creatieve geesten van alle artistieke disciplines sensuele fantasieën delen die een rol spelen in hun werk en leven. De bijdragen zijn geïnspireerd door scenes en verhalen die zich afspelen in de metro, op kantoorfeestjes, in hotelkamers, in het park en in de wijk. Sensualiteit is volgens Extra Extra universeel, veelstemmig en verbindend. Extra Extra nodigt je uit om je te laten meeslepen door de prikkelende verbeelding van een bestaand of fictief stadsleven en het afrodisiac in deze stadsavonturen te ontdekken.

Toegang: gratis
Taal: Engels
Reserveren is niet nodig