credits +-

1: Courtesy Cem Altinoz. 2: cem Altinoz. 3: Davisa Danoss.

CAMPSITE Festival is geïnspireerd op de opzet van een echte camping, waar verschillende mensen samenleven. Collectiviteit is een belangrijk aspect van het festival dat zich niet alleen in de kunstwerken, maar ook in de organisatie ontvouwt. CAMPSITE verlegt de focus van individualiteit naar collectiviteit als een viering van de samenwerkingskracht van artistieke processen.

TimeWindow is een in Rotterdam gevestigde gemeenschap van 50 onafhankelijke kunstenaars, geworteld in of betrokken bij de podiumkunsten. Naast het delen van studioruimtes, ondersteunen zij elkaars praktijken door te opereren binnen een organisatiemodel gebaseerd op circulaire hiërarchie en inclusiviteit. Samen streven deze kunstenaars naar elkaars artistieke en ondernemende empowerment door middel van verschillende activiteiten, zoals het organiseren van evenementen.

Check de TimeWindow website voor het volledige programma. Reserveren kan voor sommige performances verplicht zijn.
Toegang: reguliere toegangsprijzen TENT, voor meer info zie tentrotterdam.nl


Deelnemers
Borus.fuckyea, Cem Altinoz, Daphnis, de Droominee, Ewan Macbeth, Giulia Fuel, HipSick, Lotte Louise de Jong, Lucien Rentmeester, Marie Caye, Marta Wörner, Neuf , Noemi Calzavara, Publieksrecensies, R3LN4CHT, Rosa Vrij, Ryan Cherewaty, Teddy shouldn’t smoke, Terrorkittens, Tessa & Olivier, Ugo Petronin, Zalán Szakács, Zouhair Mtazi

Curator: Giovanna Di Giacomo
Dramaturge: Maria Sartzetaki
Production: Diederik Kreike & Marta Worner