Wil je ons polsen voor een samenwerking?
Stuur een Mail naar Esther de Leeuwe.

In 2017 zijn we begonnen met TENT Welcomes. We wilden op een actuele manier teruggrijpen op de open deuren en rol als publieke werkplaats uit de beginjaren van TENT. We zijn nieuwsgierig naar de projecten, makers en publieken die op deze manier bij ons binnen komen. Naar de eigen stijl, stem en agenda die zij inbrengen. De vormen zijn uiteenlopend: debat dat een podium zoekt, tryout van een interactieve performance, productie van een tijdschrift, workshop om kennis uit te wisselen. In gang gezet door een partnerorganisatie, een onafhankelijk platform, een gelegenheidscollectief. We staan voor alles open, maar gaan aan op experiment, dialoog en iets willen doen met en voor anderen. Eenmalig, maar soms ook als een serie.

 TENT Welcomes biedt ruimte, een tijdelijk podium. Maar ook publiciteit, netwerken, waar nodig ondersteuning van ons technische team of onze hosts, of gewoon ons kopieerapparaat. We verbinden wat we hebben en wie we zijn graag met wat zich aandient.

Onder de vlag van TENT Welcomes kon je bij ons ontmoeten: Bcademie, Conversas, Counter/Narratives, Dansateliers, DIVERGE Festival, Extra Extra, het Piet Zwart Institute, Sarmad, WET Film Coop.