Covid-19 maatregelen - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst Covid-19 maatregelen - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst

Covid-19 maatregelen
Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging om jouw bezoek zo fijn mogelijk te maken. Vanaf 25 september is het binnen niet meer nodig om 1,5 meter afstand te houden en is bij een regulier bezoek aan onze tentoonstellingen geen coronatoegangsbewijs nodig. Bij events in de ruimtes van TENT wordt ons vanuit de overheid wel verplicht een geldig coronatoegangsbewijs te vragen aan alle bezoekers ouder dan 13 jaar. Onder een coronatoegangsbewijs valt een negatief testbewijs, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Heb je vragen over het aanvragen hiervan of hoe je TENT kunt bezoeken als je geen app gebruikt? Raadpleeg dan de website van de Rijksoverheid via onderstaande button.

Wat doen wij?
– We volgen de aangescherpte hygiënemaatregelen en zorgen meermaals per dag voor schoonmaak van veelgebruikte oppervlakken als trapleuningen, liftknoppen en deurklinken.
– Het toilet op de begane grond is beschikbaar en wordt gedurende openingstijden meermaals grondig gereinigd.
– Op diverse plekken in het gebouw vind je desinfecterende handgel.