credits +-

Foto door Aad Hoogendoorn

Doe mee aan de luisterworkshop van Sekai en oefen je eigen vermogen om actief te luisteren en leer meer over hoe je over verschillen heen kunt luisteren. We zoomen ook in op de vraag waarom actief luisteren zo relevant is in de kunstwereld.

In deze workshop wordt de groep door een reeks oefeningen en reflecties geleid om dieper na te denken over de manieren waarop we luisteren, zowel individueel als collectief. We denken ook na over sommige barrières om te luisteren en hoe we op nieuwe manieren kunnen denken over of en hoe we luisteren.

Taal – Engels
Datum – Zondag 17 maart 2024
Tijd – 10.00 – 13.00 uur
Deelname is gratis, reserveren is verplicht – Reserveer een plekje in onze ticketshop. Let op: navigeer eerst naar de juiste datum.

Heb je gereserveerd, maar ben je verhinderd? Meld je dan af via caro@tentrotterdam.nl, zodat iemand anders mee kan doen.

Over Sekai Makoni
Sekai Makoni is cultureel programmeur, workshop facilitator, schrijver en kunstenaar. Haar expertise strekt zich uit over de sociale sector, kunst en de academische wereld. Haar werk onderzoekt zwartheid, vrouwelijkheid, dekolonialiteit en geloof. Sekai geeft workshops over actief luisteren en radicaal dromen waar ze groepen helpt na te denken over wiens stemmen centraal staan, hoe groepen zich kunnen inzetten om op verschillende manieren naar elkaar te luisteren en alternatieve toekomstbeelden te ontwikkelen.

lees meer

Op dit moment richt ze zich op onderzoeksprojecten waarin de gemeenschap centraal staat, op healingmodaliteiten en op het ondersteunen van POC-personeelsinstellingen die beweren te dekoloniseren door middel van een faciliteringsmodel dat action learning heet.