Vacature: Stagiair(e) creative content & vormgeving - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst Vacature: Stagiair(e) creative content & vormgeving - TENT Rotterdam | Platform voor hedendaagse kunst

Stagelopen bij TENT
Welkom bij TENT, platform voor Hedendaagse kunst. Wij zijn een enthousiast, klein team met veel ervaring in de meest bruisende en diverse straat van de stad, de Witte de Withstraat. Tentoonstellingen met Rotterdamse kunstenaars, livestreams op locatie, gastredacteuren die artikelen met ons schrijven en expo’s bouwen met designers voor kinderen. Het is een kleine greep van wat wij doen en de verscheidenheid aan inspiratie dagelijks om ons heen. In je stageperiode bij TENT ondersteun jij bij het creëren, uitvoeren en onderhouden van onze communicatie, zowel op social media als op locatie. Je krijgt de ruimte om zelf creatieve content te bedenken rondom het merk TENT, aan een internationaal publiek. Wij zijn per direct opzoek naar een stagiaire, en zijn flexibel met het schuiven in maanden en uren. 

 Dit ga je doen:
– Je gaat toffe creative content bedenken voor social media rondom het merk TENT  bestemd voor een (inter)nationaal publiek.
– Je maakt goede foto’s en/of video’s tijdens events en tentoonstellingen (apparatuur hebben wij in huis). Je kunt zelfstandig content editen en monteren en draagt zo bij aan ons social media-gezicht.
– Je ondersteunt in het bijhouden van alle communicatiemiddelen bij TENT, denk aan de website, TENT Online Platform, You-Tube.
– Je ontwikkelt grafische ontwerpen voor online en print binnen de huisstijl van TENT.
– Je draagt bij aan de groei van onze online community. 

 Wat is jouw achtergrond?
– Je hebt skills op het gebied van grafisch ontwerp en kennis van Adobe programma’s.
– Je hebt affiniteit met kunst en cultuur en Rotterdam.
– Je vindt het heerlijk om te schrijven en het ligt je ook. Op social media is de communicatie in het Engels.
– Je vindt het fijn om events en expo’s te bezoeken.
– Je volgt een opleiding op MBO, HBO- of WO-niveau op het gebied van media, audiovisuele media of communicatie.
 

Wat bieden wij jou?
– Goede begeleiding van een enthousiast en ervaren team.
– Een leerzame stage en stagevergoeding.
– Deels zelfstandig thuiswerken hoort ook tussen de uren die je krijgt.

Heb je interesse? Mail dan je motivatie en CV naar vacature@cbkrotterdam.nl.