credits +-

1-6: Opening ZOHIER ZOMER. Fotografie door Diana Oliveira. 7-11: Installatiefoto's ZOHIER ZOMER Kinderatelier. Fotografie door Aad Hoogendoorn.

SOHERE

De hele zomervakantie zijn er af en aan meer dan 15 verschillende kunstenaars uitgenodigd door het collectief SOHERE  waar je mee aan het werk kunt. Robots maken, zandpatronen tekenen, meebouwen aan het ideeënhuis… er is bijna iedere dag wel iets nieuws te beleven en je mag zo vaak terug komen als je wil. Zit je liever stil, en kijk je liever rond? Ook dat kan, net waar je zin in hebt. Volg ons op Instagram(TENT Rotterdam) om op de hoogte te blijven.

Op 3, 4 en 5 augustus zijn de kunstenaars in hun atelier op Zuid voor het jaarlijkse zomerevent, Het ZOHIER ZOMER atelier in TENT is dan deels gesloten. Je bent deze dagen van harte welkom bij Kunstlab op Borneveld 169 in Slinge.

 

Over ZOHIER ZOMER 
In het kader van het Jeugd Vakantiepaspoort wordt ZOHIER ZOMER geïnitieerd door TENT in samenwerking met SOHERE. Het collectief SOHERE, opgericht in 2016, houdt zich bezig met het ontwerpen van de ontmoeting en het maken van leeromgevingen. SOHERE en SKARlokaal begonnen in 2017 samen KunstLab, een gratis inloop (kinder)atelier in Slinge waar een (beeldende) dialoog plaatsvindt tussen kunstenaars, kinderen en ouders, denkers en doeners. Het professionele en het kinderatelier lopen door elkaar, iedereen bouwt mee vanuit een eigen rol of invalshoek.

Events bij deze tentoonstelling

kunstenaars

SOHERE