STEUN TENT

 

TENT staat niet stil. We richten ons voluit op actuele ontwikkelingen en trends binnen de kunst, organiseren verdiepende en educatieve programma’s voor zowel jonge scholieren als de ingevoerde professionals. We werken samen met partners in de stad bij culturele manifestaties en hosten activiteiten voor toonaangevende Rotterdamse initiatieven, zoals de Dolf Henkes Prijs en de TAA. Naast financiering van de Gemeente Rotterdam, partners en fondsen zoeken we jouw steun om ons onderscheidende en diverse programma de komende jaren verder te ontwikkelen. Steun TENT en laat de kunst bloeien en bruisen zoals dat alleen kan in Rotterdam.

TENT Friend
Voor slechts € 40,- word je al TENT Friend. Met veel dankbaarheid word je opgenomen in de TENT familie en bezoek je gratis onze tentoonstellingen en events. Ook nodigen we je uit voor 4 VIP Previews per jaar, waar we je graag ontvangen met een glaasje bubbels.

Lid worden? Klik op de button en koop je TENT Friend Ticket voor slechts €40,-. Uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet gedeeld met derden.
 


TENT Prominent
Professionals die midden in hun carrière staan willen we als TENT Prominent dichter bij de zaak betrekken, want jouw expertise, ervaring en hulp zijn voor ons zeer waardevol. We organiseren besloten events waar genetwerkt kan worden, we sparren met jou over onze ideeën, de artistiek directeur van TENT en kunstenaars praten je bij over de shows en we luisteren naar wat jij als TENT Prominent voor € 450,- van belang vindt.

De voordelen
TENT kan optimaal gebruik maken van het volledige te schenken bedrag terwijl jij er financieel voordeel mee kan behalen. Word TENT Prominent voor 5 jaar en kom in aanmerking voor belastingaftrek. Hoe hoog de belastingaftrek is, en wat je daardoor uiteindelijk zelf betaalt van je giften, kun je hier berekenen. Jouw periodieke schenking betekent dat wij werkelijk kunnen investeren in de toekomst. Ook een eenmalige gift aan TENT kan op je fiscale jaarinkomen in mindering worden gebracht. De hoogte van de aftrek is afhankelijk van je inkomen. Als meer dan 1% (de drempel) van het inkomen aan goede doelen is besteed, is het gedeelte daarboven fiscaal aftrekbaar. Daarbij geldt een maximum van 10% van je inkomen. Meerdere giften in een jaar aan verschillende ANBI-instellingen zoals wij kunnen bij elkaar worden opgeteld.

Meer weten over de voordelen en voorwaarden van de Geefwet? Klik hier.

Voor vragen, meer informatie of het willen doen van een donatie neemt u contact op met Josephine van Kranendonk, josephine@tentrotterdam.nl, 010 2010962