Adelita Husni-Bey (Italië, 1985) is kunstenaar en onderzoeker. Haar praktijk spitst zich toe op de analyse en contra-representatie van overheersende ideologieën in hedendaagse Westerse samenlevingen. Recente projecten van Husni-Bey richtten zich ook op de heroverweging van radicale pedagogische modellen binnen het kader van anarcho-collectivistische studies. Onlangs voltooide ze het Whitney Independent Study Program in New York. In het voorjaar van 2015 presenteert Husni-Bey het tweede hoofdstuk van ‘White Paper’ bij Casco (Office for Art, Design and Theory). Het is een project gebaseerd op de analyse van het veranderende rechtelijke landschap in relatie tot privaat eigendom.

Ine Gevers is curator, schrijver en activist. In 2007 richtte ze Stichting Niet Normaal op om kunsttentoonstellingen en artistieke campagnes over sociaal relevante thema’s te maken voor een breed publiek. In 2009/2010 was ze curator van de tentoonstelling en publicatie Niet Normaal * Difference on Display, die doorreisde naar Berlijn en Liverpool en in 2012 deel uitmaakte van het culturele programma van de Olympische Spelen in Londen. Momenteel werkt Gevers aan Hacking Habitat, een grootschalig onderzoek en kunstevenement in Utrecht.

Het programma Cartographies of Acting Pedagogically: Working with Liquid Logic in TENT bestaat uit drie lezingen en vier seminars en is samengesteld door Prof. Dr. Frans-Willem Korsten (hoofddocent Master Education in Arts), in samenwerking met Priscila Fernandes.

De voertaal is Engels.
Locatie: TENT, Witte de Withstraat 50, Rotterdam
Entree: gratis
Reserveren via: office@tentrotterdam.nl