Biedt de huidige lockdown ook hoop? Kan deze gedeelde ervaring van gebrek aan bewegingsvrijheid ons inspireren om anders na te denken over toegankelijkheid en inclusiviteit in het gewone leven? Bewegen we richting een meer gelijkwaardige samenleving of een nieuwe machtspolitiek? Samen met blogger en anti-ableism activiste Jeanette Chedda speculeren we over nieuwe vormen van vrijheid, onafhankelijkheid en productiviteit.

Jeanette Chedda studeerde Media en Journalistiek aan de Erasmus Universiteit en schrijft verhalen op basis van haar dagelijkse ervaringen. Ze is onder andere ambassadeur van Stichting Care4BrittleBones (te zien op de poster voor de campagne: ‘Ik ben Chedda en ik heb OI’), en onder meer verbonden aan Alien Mag dat ook in Rotterdam actief is.

Voertaal: Nederlands.

lees meer

Tune in live via Zoom, of kijk mee via de Youtube livestream!

Meld je aan via https://bit.ly/2Kej5w7
Download de Zoom app via: www.zoom.us
Voer voor dit event deze Zoom Meeting ID in: 854-7453-8949

Of luister later via de podcastreeks van Project Wiaspora

Project Wiaspora
Project Wiaspora is de podcast voor revolutionaire futuristen en decolonized minds. De opnames vinden plaats op bijzondere locaties, waar Richard Kofi en Simone Zeefuik de lokale maatschappelijke impact van kunst, cultuur en activisme bespreken. Hiervoor nodigen ze rebelse kunstenaars, muzikanten, schrijver en andere creatievelingen uit die zich vrij vechten van de verwachtingen van de mainstream.