TENT welcomes het Piet Zwart Instituut met  de eindexamententoonstelling van de Master of Education in Arts. Onder de titel Act Otherwise wordt het onderzoek en eindexamenwerk van zeven studenten getoond, met zeven uiteenlopende benaderingen van hedendaagse kwesties die spelen op het gebied van educatie.

Samen benaderen zij de vraag: How to Act Otherwise? (Hoe anders te handelen?). De projecten zijn onderling verbonden of refereren aan elkaar en illustreren zo het onderzoek van een learning community, waarin studenten samen de mogelijkheden van alternatieve benaderingen en zienswijzen verkennen. De presentatie werpt licht op de verschillende contexten, sociale en pedagogische aspecten, en actuele uitdagingen binnen het kunstonderwijs  waar de studenten  middenin staan.

Eindexamenstudenten: Janneke Baken, Ilse Leenders, Marina Martinez Garcia, Shailoh Phillips, Annemarie Piscaer, Sebastian Schneiders en Robin Vermeulen.
Curator: Irina Shapiro in samenwerking met Gulia Consenza en Albert Takashi Richters (ruimtelijk ontwerp) en Dennis van Gaalen (grafisch ontwerp).
Productie: Susana Pedrosa.

Parallel aan de presentatie in TENT is er op zaterdagmiddag 8 juli een programma met workshops en activiteiten in V2.

Meer informatie is te vinden op de website van PZI.