21.07.2019 - 16:00-18:00U

Opening Wartaal- Atelier voor woord en daad

Letterkoekjes, magisch spraakwater en feestelijke beeldende performances! Maak je klaar voor de opening van Wartaal- Atelier voor woord en daad, op zondag 21 juli bij TENT van 16:00-18:00 uur. Drie performers nemen je bij de hand en op reis, mee naar de wonderlijke wereld van letters en taal.

Geschreven taal, verzonnen taal, uitgesproken taal, visuele taal, geheimtaal, vreemde taal, babytaal en taal met ander schrift. Letters spelen deze zomer bij TENT de visuele hoofdrol bij Wartaal. Een speel, maak- en ontdekterrein geïnspireerd op het Dadaïsme, waarin je wordt uitgedaagd jouw blik op de wereld vorm te geven. De thema’s van Wartaal zijn naast performance als kunstvorm ook taal, in al haar verschijningsvormen.

Wartaal- Atelier voor woord en daad is een samenwerking tussen TENT & Theater Rotterdam. Naast het atelier dat altijd vrij toegankelijk is worden er drie workshops aangeboden.
Lees hier meer over het Wartaal & de workshops: https://bit.ly/2FZURUG

Toegang vrij.

Het atelier wordt tijdens de zomer aangeboden binnen de context van het Jeugd Vakantiepaspoort. In dit boekje, dat iedere Rotterdamse basisschool leerling ontvangt, worden 150 activiteiten verspreid over Rotterdam en omstreken aangeboden. Entree is gratis voor kids en begeleiders.