07.09.2018 - 18.00 - 23.00U

Kunstavond XL

Op vrijdag 7 september het weer tijd voor een nieuwe editie van Kunstavond XL. Ontdek de veelzijdigheid van de hedendaagse kunst in het Kunstkwartier van Rotterdam: van beeldende kunst tot muziek, van performance tot film, een kunsttour en meer! Er is een doorlopend gratis programma van 18.00 tot 23.00 uur.

Kom tijdens Kunstavond XL naar TENT om gratis de solotentoonstelling van Esther Kokmeijer – Solid, Liquid, Vapour te bezoeken. Met bestaand en nieuw werk, waaronder een iglo van airconditioners en een regenkapel van zout, neemt Kokmeijer ons mee in haar observaties over de mens en zijn natuurlijke omgeving. In de hoofdstukken Solid, Liquid en Vapour, de drie toestanden die water kan aannemen, belicht de tentoonstelling verschillende facetten van die paradoxale relatie en laat daartussen frictie en verwondering ontstaan. Dit is je laatste kans om de tentoonstelling te bezoeken, hij staat nog tot en met 16 september.

Tip: Doe mee met de Kunstblock Tour waarbij een gids je in een high-speed tour meeneemt langs de locaties. Meld je om 19.00 uur bij de balie van TENT / Witte de With, Witte de Withstraat 50. Gratis en aanmelden is niet nodig.

Locaties: TENT Rotterdam, MAMA, UBIK/WORM, V2_, Witte de With Center for Contemporary Art, CBK Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op dekunstavond.nl.