07.07.2017 - 18.00 - 23.00U

Kunstavond XL – Graduation Edition

Aan het einde van het academische jaar toont Kunstblock een selectie van kunst en design van kunstenaars en ontwerpers die dit jaar afstuderen van verschillende opleidingen. Tijdens deze Kunstavond XL – Graduation Edition staat dan ook het werk van een groep veelzijdige, jonge afgestudeerden in de spotlights!

In TENT is de eindexamententoonstelling van de Master of Education in Arts van het Piet Zwart Institute te zien. Onder de titel Act Otherwise wordt het onderzoek en eindexamenwerk van zeven studenten getoond, met zeven uiteenlopende benaderingen van hedendaagse kwesties die spelen op het gebied van educatie. Om 19.00 uur begint het event Locker Room in de tentoonstelling BLUEPRINT in TENT. Fotografe en socioloog Charlie Koolhaas en architect Afaina de Jong met een speciale gast in gesprek over kitsch YouTube video’s, reality shows, Facebook feeds en de geheimen die creatieve processen van ontwerpers en architecten beïnvloeden en inspireren

In Showroom MAMA, Galerie de Kromme Elleboog en WORM_UBIK opent deze avond van 18.00 tot 23.00 uur Crooked Elbow, Serpent Brain, de eindexamententoonstelling Master Fine Art, Piet Zwart Institute. V2_ toont het werk van jonge ontwerpers en ontwerpers die dit jaar afstuderen aan V2_ TEST LAB.

Bezoek de Kunstavond XL – Graduation Edition op eigen gelegenheid of sluit je aan bij de Kunstblock Tour waarbij je onder begeleiding van een gids in slechts een uur tijd langs de Kunstblock-instellingen gaat. De tour is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig.
Startpunt: publieksbalie, Witte de With Center for Contemporary Art/TENT Rotterdam, Witte de Withstraat 50, 19.00-20.00 uur.

De Kunstavond XL is geopend van 18.00 – 23.00 uur! Elke vrijdag is het Kunstavond in het Witte de Withkwartier met een speciale openstelling van de Kunstblock-instellingen van 18.00-21.00 uur, gratis entree. Locaties: MAMA, TENT Rotterdam, UBIK/WORM, V2_, Witte de With Center for Contemporary Art met kunst in de openbare ruimte van CBK Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op dekunstavond.nl.