15.11.2019 - 17.11.2019 - 08.30-17.00U

DesignChewing

DESIGNCHEWING FESTIVAL ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘…๐Ÿ‘„

Tijd om te kauwen op 3 volle designdagen! Tijd voor de waarheid.
DesignChewing biedt een mondvol activiteiten die kritische reflectie stimuleren. Dit is voor waaghalzen die niet bang zijn om te kauwen op existentiรซle design issues en hun eigen werk. Samen voelen we ons verantwoordelijk om onze professie continu naar een hoger artistiek niveau te tillen. Designplatform Rotterdam, samen met lokale en internationale partners, creรซert een weekend waarbij we onze tanden in design zetten.

๐Ÿ‘„ TICKETS: koop aan de deur of haal je kaartje vooraf bij TENT. Vol = vol. Ticketprijs 5 eu.

๐Ÿ‘… LINE-UP

๐ŸŽช TIME TO FUCKUP
FuckUp Nights Rotterdam trakteert ons op roekeloze sprekers die hun slechtste beslissingen, grootste pech en fatale inschattingen zonder schaamte delen.

๐ŸŽช IMAGE IMAGE IMAGE
BNO IMG LAB deelt inspirerende verhalen van creatieven wiens werk draait om beeld.

๐ŸŽช INSPIRERENDE CROISSANTS
CreativeMornings nodigt je uit voor een simple & sweet concept. Ontbijt en een inspirerende talk.

๐ŸŽช CINEMA TREAT
Kopfkino biedt een talk ‘a la Zomergasten’ met een speciale gast die filmfragmenten deelt die een bijzondere impact hebben gehad op zijn leven.

๐ŸŽช BIONIEREN!
Duik onder in de wondere wereld van biofabricatie en praat mee over de mogelijkheden van biologisch materiaal in circulaire voorbeeldstad BlueCity 010.

๐ŸŽชWHAT HAPPENED??
This happened – Netherlands geeft ons een update op het gebied van interaction design & technologie! Het hebben van ideeรซn is makkelijker dan ze realiseren.

๐ŸŽชSCHRIJVEN IS BLIJVEN
De Designschrijfprijs en Architectuurschrijfprijs, georganiseerd samen met ArchiNed! Designers en architecten dragen hun reflectieve essays voor op het podium. Geef je op via www.archined.nl/2019/04/pruys-bekaert-2/ of laat je stem horen!

๐ŸŽชDOL DWAZE DESIGN PUB QUIZ
Deze wil je zeker niet missen! Jij en je vrienden worden flink aan de tand gevoeld over design.

๐ŸŽช20 IMAGES x 20 SECONDS
PechaKucha sprekers die hun onverwachte fascinaties, bizarre hobbies en unieke onderzoeken delen. Als je denkt dat jouw interesse uniek is, dan staat je hier nog wat te wachten.

๐Ÿ‘„ ALSO NOT TO MISS ๐Ÿ‘„

๐Ÿ‘… Design Writing Awards Finals
3 design-schrijvers en 3 architect-schrijvers worden genomineerd om hun essay voor te dragen! Check voor meer info: www.archined.nl/2019/04/pruys-bekaert-2/

๐Ÿ‘… Video installatie.
We zijn de straat op gegaan in Roffa en de rest van Europa om creatieven aan de tand te voelen: ”waar kauwen jullie op?”

๐Ÿ‘… The Spitting Source.
Individuele coaching voor creatieven door een gerenomeerde expert. Sign up > ltverweij@gmail.com en neem je portfolio mee!

Zet jezelf op aanwezig in het Facebook event.