13.10.2018 - 19.00-21.00U

A convo about code-switching

Sabrina Starke x Concrete Blossom

 

Code-switching is een sociolinguïstiek gebruikte term voor een bepaalde vorm van taalmenging tussen gesprekpartners. In een wereld vol steeds meer mêlerende identiteiten, gaat code-switching over het aanpassingsvermogen van de mens binnen al die verschillende werelden. Of ben jij altijd dezelfde persoon in alle kringen waarin jij je beweegt? Hoe kun je eigenlijk nog jezelf zijn? Schrijver, programmamaker en artistiek leider van Concrete Blossom Malique Mohamud nodigt vier gasten uit die ‘under the mango tree’ van Jasper Niens om met elkaar hierover in gesprek te gaan. Chanella Hodge zal dit evenement hosten.

Het panel bestaat uit:
• Dean Bowen; dichter, performer, literair programmeur en beleidsadviseur. In zijn werk onderzoekt hij de dynamiek van samengestelde identiteiten.
• Maame Hammond; studeerde Orthopedogiek aan de Universiteit. Werkt als docentcoach op scholen in Rotterdam en Amsterdam.
• Hélène Christelle Munganyende; oprichter van IamSHERO, schrijfster en politicoloog
• Navin Thakoer; kunstenaar en onderzoeker naar politieke, culturele en sociale relaties binnen gemeenschappen.

Dit evenement is ontwikkeld in het kader van het publieksprogramma bij tentoonstelling ‘Who do you think you are?’, in samenwerking met Sabrina Starke.
Taal: Nederlands

Tickets: 5 euro, koop je hier.