Bij deze editie, exclusief ontwikkeld voor CBK Rotterdam staan kunstwerken uit de openbare ruimte van Rotterdam centraal. Het voornaamste doel van het spel is leerlingen met andere ogen te laten kijken naar de kunst uit de stad die hen dagelijks omringt.
Om het spel te kunnen spelen hebben leerlingen geen voorkennis nodig van de kunstwerken. Het speelniveau wordt bepaald door de spelers zelf. Daarnaast worden vaardigheden als goed kijken, associëren, creatief denken, discussiëren en beargumenteren getraind tijdens het spelen van het spel.

KNSTMPPN wordt als totaalpakket aangeboden door CBK Rotterdam. Het pakket bestaat uit het spelen van het spel onder begeleiding van een KNSTMPPN-expert (op school of in TENT), een rondleiding langs kunst in de openbare ruimte (centrum Rotterdam) en tips voor een verwerkingsles op school. Daarnaast krijgt elke deelnemende klas een speldoos cadeau, zodat het spel later nog een keer klassikaal gespeeld kan worden.

KNSTMPPN kan worden gecombineerd met rondleidingen in TENT. Neem voor boekingen of meer informatie contact op met judith@tentrotterdam.nl