12.01.2018 - 18.30U

TENT Welcomes De Aanschouw

Op vrijdag 12 januari om 18.30 uur vindt in de gym van TENT de roemruchtige jaarlijkse kunstveiling van De Aanschouw plaats om 18:30 uur. Kunstwerken van kunstenaars, fotografen en designers worden deze avond geveild.

Kijkdagen
Kom naar de kijkdagen in TENT van dinsdag 9 januari tot vrijdag 12 januari van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang tot de veilingexpositie is gratis. De veilingcatalogus is rond 3 januari beschibaar als pdf. Het veilingaanbod is nu al te zien op deze pagina. De volgorde is nog niet definitief.

Schriftelijk bod
U kunt voorafgaand aan de veiling een schriftelijk bod uitbrengen op één of meerdere werken tot uiterlijk donderdag 11 januari 23.00 uur via deaanschouw@gmail.com.

Op de veiling kunt u cash of met pinpas betalen. Dus niet met uw creditcard.

Over de Aanschouw
Sinds 2001 organiseert het kunstplatform De Aanschouw wekelijks wisselende exposities in de vitrine van Café De Schouw aan de Witte de Withstraat 80. Iedere donderdagavond om 21.00 uur wordt het tentoongestelde werk gewisseld met een nieuw werk van een kunstenaar. Vanuit uiteenlopende creatieve disciplines geven zij invulling aan de betekenis die deze vitrine in de openbare ruimte voor hen heeft. Ruim 800 kunstwerken zijn gepresenteerd in De Aanschouw, zie voor een overzicht https://aanschouw.nl/

De Aanschouw draait op de opbrengsten van de veiling en het enthousiasme van de organisatoren, curatoren, fotografen en kunstenaars.

Facebook event.