14.07.2017 - 19.00U

Takeover #1: Concrete Blossom

concreteblossom

Op vrijdag 14 juli organiseert Studio Narrative de eerste takeover in het kader van de tentoonstelling BLUEPRINT: Whose urban appropriation is this? in TENT.

Concrete Blossom maakt zich al een tijd hard voor een stad waar iedereen tot zijn recht komt, en dat is nodig ook. Steeds vaker zien ze dat diversiteit in Rotterdam gevierd wordt zonder het echt te omarmen. Nog te vaak is multicultureel Rotterdam het kosmopolitisch-lifestyle-decor van progressieve middenklassers. Een gemiste kans als je het hen vraagt. Want zeg nou eens eerlijk, de stad zou toch nog toffer zijn als diversiteit meer zou betekenen dan breakdancers, spoken word en brassbands. Met de naderende gemeenteraadsverkiezingen in 2018 is het tijd om samen te herdefiniëren hoe wij deze stad inrichten. Time to take over the city.

Vrijdag 30 juni trapt Studio Narrative de zoektocht naar een inclusief Rotterdam af met de Concrete Blossom Takeover in TENT. Een avond waar culturele vernieuwers, veteranen en andere stadmakers met jou en elkaar in gesprek gaan over inclusiviteit, stedelijke toe-eigening en dopeness in het algemeen.

De take-over maakt deel uit van de Metro54 tentoonstelling BLUEPRINT: Whose urban appropriation is this?
Het programma wordt nader bekend gemaakt.

Voertaal: NL